Palvelumme

Transitokuljetukset, vienti- ja tuontikuljetukset sekä kotimaan kuljetukset rautateitse

Transitokuljetukset

Transitokuljetukset ovat tavarakuljetuksia, jotka suuntautuvat yhdestä maasta Suomen kautta toiseen maahan. Transitokuljetuksissa käytetään erityistä tullimenettelyä Suomen tullausta koskevien määräysten mukaisesti.

Ratkaisemme kaikki ongelmat, joita voivat ilmetä transitokuljetuksen tullauksessa tai kuljetuksiin liittyvissä asiakirjoissa.

Vienti- ja tuontikuljetukset

Jos yhtiönne täytyy järjestää ulkomaan kuljetus, tarjoamme teille minkä tahansa tavaran vienti- ja tuontikuljetuksia rautateitse mihin tahansa määränpäähän.

Vienti- ja tuontikuljetusten ja tullauksen hoitamisen kokemuksemme sekä naapurimaiden kielten osaaminen ja kauppakulttuurin ja -käytäntöjen tuntemus auttavat vienti- ja tuontikuljetuksenne sujumaan ongelmitta.

Kotimaan kuljetukset

Tarjoamme kaikkia rautatiekuljetuksia Suomessa. Voimme toimittaa tavaran mihin tahansa kaupunkiin, jolla on rautatieasema, eteläisestä Helsingistä pohjoisen Lapin Kolariin.

Tavaroiden kuljetus Fintrackin kautta on nopeaa ja helppoa!

Kuljetustenne määrän kasvu ei ole ongelma!

Me tarjoamme logistisen ratkaisun mihin tahansa kuljetukseen. Ottakaa yhteyttä meihin ja huomaatte saavanne laadukasta palvelua!